A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Fizetési lehetőségek

▪︎ Simple bankkártyás fizetés (OTP csoport)

A Simple Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a Simple egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a Simple felületén intézhetik fizetésüket.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a Simple tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget. 

MELYEK A TRANZAKCIÓ LÉPÉSEI? 

  1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a Simple fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
  2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
  3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
  4. A fizetéseredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint a Simple rendszere visszairányítja a webáruház oldalára.

Bővebb információ: https://www.simple.hu/Fooldal

 

▪︎ Utánvétel készpénzzel / bankkártyával 

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánjod kiegyenlíteni, akkor válasszd az "Utánvétel" fizetési módot. 

 

▪︎ Közvetlen banki átutalással

Ha közvetlenül szeretnéd átutalni a rendelés értékét, erre is van lehetőség.  Cégünk OTP Bank Nyrt. által vezetett bankszámlával rendelkezik.  Minden szükséges információt a rendelést visszaigazoló e-mailben megküldjük.