A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Termék visszaküldés

ÁRUVISSZAKÜLDÉS

Amennyiben bármilyen okból elégedetlen a vásárolt termék(ek)kel, 14 napon belül visszaküldheti. A kézhezvételtől számított 14 napon belül postára adott, eredeti állapotában visszaküldött terméket visszavesszük, annak értékében a készlettől függően, méret cserét, pénzvisszafizetést, vagy levásárolható utalványt biztosítunk.


A VISSZAKÜLDÉSHEZ KÉRJÜK KÖVESSE AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET

  1. A csomagjában küldött űrlapot figyelmesen töltse ki. (Amennyiben nem tartalmaz csomagja áruvisszaküldési lapot, erre a linkre kattintva le tudja tölteni.) Ügyeljen a rendelésszám megadására, amelyet a rendelés visszaigazoló e-mail üzenet fejlécében talál. Nagyon fontos, hogy az áruvisszaküldési űrlapot a visszaküldött csomaggal együtt juttassa vissza hozzánk, megkönnyítve számunkra a gyorsabb feldolgozást.
  2. Kérjük győződjön meg arról, hogy a visszaküldendő termék(ek) megfelelnek-e a visszaküldési feltételeknek.
  3. A terméke(ke)t gondosan csomagolja vissza a fent megjelölt termékvisszaküldési címre. Tartsa meg a visszaküldött csomag követési számát, hogy a csomagja biztosan elérjen hozzánk. A meg nem érkezett csomagokért felelősséget nem vállalunk.
  4. A termék(ek) visszaküldése és szállítási költsége minden esetben a vevő felelőssége. A visszáru postaköltségét a www.glitterbox.hu kizárólag sérült vagy tévesen küldött áru esetén állja.
  5. Amint a visszáru megérkezik, a termék(ek)et megvizsgáljuk, hogy ugyanolyan állapotban van(nak)-e, mint kiszállításkor, és amennyiben a termék megfelel a kritériumoknak, megkezdjük a visszaküldés feldolgozását, e-mailben értesítjük, illetve az eredeti fizetési módon visszatérítjük az összeget 14 napon belül. További információkért vagy segítségért kérjük látogasson el a www.glitterbox.hu honlapunkra, vagy írjon nekünk az info@glitterbox.hu e-mail címre.

ÁRUVISSZAVÉTEL FELTÉTELEI

GLITTERBOX fenntartja a jogot a visszáru elutasítására, amennyiben az alábbi feltételeknek nem felel meg:

  • Eltávolítható ruha papírfüggő: Minden megvásárolt termék egy GLITTERBOX eltávolítható papírfüggővel kerül kézbesítésre. Visszaküldés esetén a GLITTERBOX papírfüggőnek sértetlenül, a ruhán kell lennie!
  • Rendelkezik az eredeti címkékkel, tartozékokkal
  • A termék használatlan, sérülésmentes és mosatlan
  • A visszáru nem foltos és nem szennyezett
  • A csomag a kézhezvételtől számított 14 napon belül feladásra került

TERMÉKVISSZAKÜLDÉSI CÍM

GlitterBox Kft.
www.glitterbox.hu
4600 Kisvárda, Szent László út 16.
Magyarország